userSąskaita

Automatinis Šoninio Veidrodžio Lankstymo Modulio Pusės Galinio Vaizdo Veidrodis, Veidrodėliai Sistemos Veidrodis Arčiau Moduliai Lankstymo Arčiau Valdiklio Modulis

Prekės kodas:w12546Kategorijos:Galinio Lango

€12.47 €24.94


Aprašymas


Aprašymas:

1. Ši sistema gali atsiskleisti šoninis veidrodis automatiškai, kai atidarote duris, kol užsidegimas automobilis; sulenkite šoniniai veidrodėliai automatiškai, kai ACC yra išjungti ir uždaryti duris,

2. Išvengti susidūrimo, o automobilių stovėjimo aikštelė, siauros gatvės

3. Sumažinti techninės priežiūros ar remonto išlaidos

Specifikacija:

Darbinė įtampa: DC 12 +3V

Ramių srovė: mažiau nei 5mA

Išėjimo srovė: 7.5 A

Vieneto dydis: apie 60*25*42mm/2.36*0.98*1.65 į

Svoris: apie 0.09 kg

Produktų sąrašas:

1 x Auto Lankstymo Veidrodėliai Modulis

1 x Laidas

1 x Vartotojo vadovas anglų kalba

Pastaba:

1、Diegimo sąlyga 2: Tai yra 12-volt " automobilių, kurie turi būti įrengta ir nuotolinio valdymo centrinis užraktas (pastarasis taip pat gali būti įdiegta).

2、Universal yra naudojamas įvairių markių automobilių.Šis produktas turi būti įrengti profesinės automobilių elektrikas, ir negali būti įdiegta pagal save.

3、Pagrindinė funkcija: Automatiškai kontroliuoti veidrodėliai galinio vaizdo veidrodis, siekiant užkirsti kelią galinio vaizdo veidrodis nebūtų pažeisti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Automatiškai Valdyti Lankstymo】automatiškai kontroliuoti lankstymo galinio vaizdo veidrodėliai, Automobilių Veidrodėliai Veidrodėliai Modulis gali veiksmingai užkirsti galinio vaizdo veidrodis nebūtų subraižyti ir susidūrimo.

2.【Naudoja Apsauga nuo Perkrovos Įrenginį】Jei galinio vaizdo veidrodis yra dažnai atidarytas, ar uždarytas (sulankstyti ir atidarė 5 kartus per 1 minutę), Veidrodis, Veidrodėliai Modulis bus išjungti sistemą, dėl jos apsauga nuo perkrovos dizainas.

3.【Automatinė Dizaino】Automatiškai atsiskleisti galinio vaizdo veidrodis, įjungiant ACC, ir automatiškai kartus galinio vaizdo veidrodis, kai ACC yra išjungiamas ir durys yra uždarytos.

4.【Lengva Įdiegti】Elektroninių galinio vaizdo Veidrodis, Veidrodėliai yra lengva įdiegti.Nereikia keisti jokios originalios automobilio elektros instaliacijos ir parametrai, ir jo lauke gali būti pridengia centre konsolę.

5.【Įvairias Programas】Automatinė Veidrodis, Veidrodėliai Modulis priima pažangių gamybos technologijų ir yra aukšto patikimumo ir aukštos kokybės.Jis turi daug įvairių programų, ir tinka daugelio markių automobilius (DC12V).


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: vvcesidot


Atsiliepimai