userSąskaita

Nešiojamų Mini Sulankstomas Kibiras Naujas Daugiafunkcinis Silikono Pen Plovimo Kibiras Keičiamo Dydžio Piešimo Priemones, Meno Studentai

Prekės kodas:w17675Kategorijos:Meno Reikmenys

€4.25


Aprašymas


100% brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Mėlyna/Rožinė/Tamsiai Žalia

Pakuotės Svoris: apytiksl.60g

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje Savybės:

Medžiaga: Sulankstomos pen plauti kibiras, pagamintas iš silikono medžiagos, patogiai & neslidus.Apačioje sustorėjimas, gydymo, tvirtas ir patvarus.

Maži Ir Nešiojamieji: Daugkartinio naudojimo, lengva nešiotis.Sulankstyti kibiras yra labai maži ir užima labai mažai vietos.Jis gali būti lengvai saugomi stalčių.

Pritaikomumas: Gali būti naudojamas kaip pen plauti barelį, gali būti naudojamas kaip paletės, bet taip pat labai tinka kempingas, žygiai, iškylos ir valtimis.

Lengva Naudoti: patogi, tik pasirodo-iki jos atidarymo, kai naudojami, sulenkite butas ir įdėti jį toli, naudinga ir multifuntional lauko dažymo įrankiai.

Universalus: jis gali Ne tik būti naudojami įvairūs teptukai, akvarelė, taip pat gali būti naudojami laikyti vandens ir saugoti kitų elementų.

Komplektą Sudaro:

1Pc Dažymo Šepetys Plovimo Kibiras

Pastaba:

-Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

-Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Mini Sulankstomas Kibiras


Atsiliepimai