userSąskaita

500 g Maišelis Glazūra Milteliai 24 Spalvų Vienspalvis Spalvos Glazūra Saugiai Gali Padaryti Maisto Ware "PASIDARYK pats" Keramikos Dažiklių

Prekės kodas:w246267Kategorijos:Menai,Amatai & Siuvimo

€11.05 €13.00


Aprašymas


Produkto Informacija

Vardas:24 spalvų vienspalvis glazūra glazūra milteliai

Uždegimo Temperatūra:1180~1260 laipsnių Celsijaus

Naudojimas: Keramikos glazūra milteliai

Pastaba: 1. Glazūra milteliai yra mineralinių pigmentų, kurių tankis yra skirtingi, garsas skirtingas.Kiekviename maiše yra parduodamas pagal įprastą svorį, todėl ten bus daugiau ar mažiau spalvų krepšys, kuris yra normalus reiškinys.

Produkto Savybės

1. Milteliai yra gerai, ir ištirpsta vienas punch.

Glazūra milteliai gali būti pagamintas pridedant vandens, švelnus ir geras, geresnis nei pieno milteliai, alaus, nereikia jaudintis, virimą, pateikti vežėjui už jūsų vaizduotė, patirtis įdomus hands-on!

2. Stabili spalva, subtilus ir geros naudoti.

Aukštos kokybės keramikos nespalvoti glazūra glazūra milteliai, pagal glazūra miltelių ir vandens 1:1.5 santykis moduliacija, 1 katės glazūra milteliai gali būti keičiama 2.5 svarų glazūra, po šaudymo spalvos ir blizgesio, ryškios, saugus ir aplinkai draugiškas atleistas dirba, gali būti daromos į valgymo indai.

Atsargumo priemonės

1. Pridėkite reikiamą kiekį vandens ir supilkite glazūra milteliai (galite matuoja vandens kiekį, padedant mineralinio vandens butelio).

2. Gerai išmaišykite.

3. Įtampą su glazūra sietą.

4. Įdėti jį į konteinerį ir jį naudoti normaliai.

1. glazūra miltelių ir vandens santykis: , taip pat galima reguliuoti pagal savo poreikius; 2. glazūra miltelius ir maišyti mišinį, gerai, kad glazūra miltelių ir vandens tolygiai maišyti; 3. maišymo naudoti glazūra sietą filtruoti dėl netolygaus suvedimo ir grupavimo dalelių; filtruojamas gali būti naudojami be baimės.


Specifikacija


  • Naudoti: Keramikos Dažiklių
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • taikoma lyčių: Unisex
  • Rinkinys Tipas: no
  • Tipo žaislai: Kiti žaislai
  • Medžiaga: glazūra
  • Tipas Didmeninės: no


Atsiliepimai