userSąskaita

Atbulinės eigos Pavara už YAMAHA išorėje PN 6E7-45571-00

Prekės kodas:w30066Kategorijos:Kitų Transporto Priemonių Dalys Ir Priedai

€21.25 €21.91


Aprašymas


Dalį, detalę

Dalies Pavadinimas:Atbulinės eigos pavara Pakeisti YAMAHA išorėje PN:6E7-45571-00 Pakeistos dalys/priedai buvo patikrinti originalus prekių variklio užtikrinti suderinamumą

Pristatymas naudojimo taisyklės

-Sekimo numerį, bus prieinami kiekvienam sklypas nuo mūsų parduotuvėje. -Pagal siuntimo paslauga jums pasiimti ir savo adresą, mes galime perjungti naudoti lygį, laivybos paslaugas pristatyti sklypas jums. -Standartinis pristatymas atitinkamo lygio paslaugų teikėjas(Įskaitant, tačiau ne riba): www.artisvia.lt standartinis pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Kinija Paštu ePacket. Premium laivybos lygiavertis levelservice teikėjas(Įskaitant, tačiau ne riba): www.artisvia.lt premium pristatymas, DHL, UPS, FedEx. -Paprastai, mes išsiųsti iš punktą per 3 darbo dienas po išvalytas mokėjimą patvirtino. -Importo muitai, mokesčiai, o papildomi mokesčiai neįtraukiami į kainą.

Susisiekite su mumis

-Jei turite kokių nors problemų su šia prekę,arba neatitinka mūsų paslaugas ,Prašome susisiekti su mumis .Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. -Mes tikimės, kad jūsų Penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Ačiū.


Specifikacija


  • Sąlyga: Naujas


Atsiliepimai