userSąskaita

Irklavimo Mašina Padengti Vandeniui Oksfordo Fitneso Įranga Apima Ašarų Ir Atsparus UV Irklavimo Mašina Dangtelis Saugo Nuo Dulkių

Prekės kodas:w33469Kategorijos:Vandens Sportas

€20.95 €31.74


Aprašymas


Apsaugoti jūsų irklavimo mašina iš namų nešvarumus su šiuo plyšimui atsparus ir lankstus dangtelis.Lengva naudoti, ji užtikrina, kad tavo mašina atrodo gražus už metus į priekį.Atsisveikinti su nepageidaujamų purvo ir sveiki, švaresnė, labiau organizuotas namų treniruoklių salė.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Irklavimo Mašina Dangtis

Dydis: apie 95 * 24 * 40 cm/2.4 * 0.6 * 1m

Medžiaga: Oxford medžiaga

Spalva: Juoda

Pakuotė: 210D raišteliu krepšys+PP maišas

Rėmo dydis: apie 30 * 22 * 8cm/11.8 * 8.7 * 3.1 į

Pakavimo Sąrašas:

Irklavimo Mašina Dangtelis * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Puikią Apsaugą: Tai sporto, irklavimo mašina dangtelis yra pagamintas iš sidabro PU audinio, kuris yra atsparus vandeniui ir UV, atsparus vandeniui.Ji saugo jūsų irklavimo mašina nuo lietaus, sniego, dulkių ir saulės žalos.Dangtelis taip pat plyšimui atsparus ir patvarus, ir užtikrina ilgalaikį efektyvumą.

2.Vėjo Apsaugą: Mūsų Sporto Irklavimo Mašina Padengti funkcijos vėjo teleskopinis virvę ir reguliuojamas dugno virvę užtikrinti aptemptas ir saugi tinka jūsų irklavimo mašina.Apsaugoti savo investicijas nuo dulkių, purvo ir oro narių, su tokia lanksti ir lengva naudoti padengti.

3.Naudojama įvairiais tikslais: Išlaikyti savo irklavimo mašina saugus ir švarus, su mūsų padengti.Pagaminti iš puikios tvirtas audinys, veiksmingai apsaugo nuo namų purvą, šiukšles, gyvūnų plaukus, ir vandens purslų.Protingas investicijų fitneso entuziastai!

4.Valymo Lengvai: Su Sporto, Irklavimo Mašina Apimti, suteiks jūsų irklavimo mašina ideali apsauga jai reikia.Purvo atsparus dangtis leidžia valymo pastangų-tiesiog nuplaukite vandeniu ir sausai saulės šviesoje.Pagamintas su aukštos kokybės medžiagų, dangtis užtikrina ilgaamžiškumą naudoti ateityje.

5.Dėmesį į Detales: Laikykite savo irklavimo mašina saugus su mūsų Sporto Irklavimo Mašina Vandeniui Padengti.Featuring išskirtinį apdailos ir didelio tankio siūlėmis, ši graži versija yra suprojektuoti, kad atlaikytų vandens, dulkių ir UV spindulių, be krekingo.Atsisveikinti su žala, ir "labas" tam, ilgalaikio patvarumo.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Sporto Irklavimo Mašina Dangtis


Atsiliepimai