userSąskaita

Kalėdų Serija Mielas Animacinių filmų Pliušinis Kamuolys-taškas Pen Kūrybos Parašas Rašikliai Office Dovana, mokyklinės prekės, Raštinės reikmenys Juokinga Pen

Prekės kodas:w461071Kategorijos:Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

€0.67 €1.11


Aprašymas


Kalėdų Serija Mielas Animacinių filmų Pliušinis Kamuolys-taškas Pen Kūrybos Parašas Rašikliai Office Dovana, mokyklinės prekės, Raštinės reikmenys Juokinga Pen

Naujos ir aukštos kokybės!

Aprašymas:

1. Turtingas Kalėdų elementai: Šis tušinukas mano Kalėdų, kaip ir jo tema ir yra sukurta su turtinga Kalėdų elementų, tokių kaip kailio kamuoliukus, Kalėdų Senelis, senis besmegenis, ir kt.Ji atidžiai seka festivalio tema ir priduria, Kalėdų atmosferą.

2. Vaikas-patogus dizainas: spalvinga, labai patrauklus vaikams.Kailių kamuolys elementas taip pat atneša mažos staigmenos vaikams kalbant apie viziją ir paliesti.

3. Rašymo sklandumas: Šis tušinukas pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų su švelniu pildymas, kuri užtikrina sklandumą ir aiškumo raštu ir gali patenkinti kasdienį gyvenimą ir raštu poreikių vaikams.

4. Lengvas ir patogus: rašiklis yra mažas ir lengvas nešioti.Vaikai gali lengvai pasiimti su savimi, nesvarbu, mokykloje, namuose ar keliaudami.

5. Idealus atostogų dovanų: kaip rašiklį su stipriu Kalėdų tema, tai puiki Kalėdų dovana pasirinkimas vaikams.Ar jis yra teikiama Kalėdų Dieną, arba kaip mažą dovanėlę Kalėdų atgalinės atskaitos, jis yra labai tinkamas.

Medžiaga: Plastikas, pliušas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Nuoroda nuotrauką

Komplektą sudaro: 1PC

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.

2. Kaip skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, dėkojame už jūsų supratimą, faktinis produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Naudoti: Biurų Ir Mokyklų Pen


Atsiliepimai