userSąskaita

Apatinės Blakstienų Tatuiruotė Lipdukai Makiažas Netikrą Blakstienas Laikinas Pleistras Lipdukai Tikroviška Blakstienų Pratęsimo Tatuiruotė Natūralių Blakstienų B7A2

Prekės kodas:w471906Kategorijos:Grožis Ir Sveikata

€1.81 €3.43


Aprašymas


Aprašymas:

Stilius: W1258, W1259, W1260, W1261, W1262, W1263, W1264, W1265, W1266, W1267.

Gaminio dydis: 75*140MM(2.95*5.51 in)

Pareigos:

1. Apatinių blakstienų pasta pertraukos tradicinio blakstienų dažymo metodas ir išskiria mūsų rankose.

2. Mielas ir naivus dizainas: Šie tatuiruotė lipdukai apatinės blakstienos, žavinga ir naivus dizaino, įkvėpė Japonų komiksai, ir labai tinka sukurti saldus, ir puikus išvaizdą jūsų akis.

3. Natūralus ir ilgalaikis: Šių blakstienų tatuiruotė lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir turi natūralų ir ilgalaikį poveikį, užtikrinti, kad jūsų akių makiažas išlieka nepakitęs visą dieną.

4. Daugiafunkcinis naudojimas: Šie lipdukai gali būti naudoti įvairioms progoms, pavyzdžiui, cosplay, šalys, arba kasdienis makiažas, pridurdamas, žaismingas ir mielas jausmas, į savo bendrą išvaizdą.

5. Akį traukiantis akcentas: Tai apatinio blakstienų tatuiruotė lipdukai yra sukurta siekiant pritraukti žmonių dėmesį į akis, todėl juos puikus reikmenys padidinti jūsų veido bruožus ir sukurti žavinga žvilgsnį.

Komentarai:

1. Jei ji atspindi šviesą, paspauskite jį su kai palaidi milteliai ir medaus milteliai.

2. Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos produktas.Labai ačiū

Pakuotėje yra:

1* tatuiruotė lipdukai apatinės blakstienos

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Jei jums reikia daugiau šią prekę ,jūs galite susisiekti su mumis.mes jums mūsų geriausias kainos.Palikite savo pranešimą!


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Tipas: Laikinos Tatuiruotės


Atsiliepimai