userSąskaita

Šildomos Automobilių Sėdynės, Automobilių Sėdynės Šildytuvas 12V Sėdynės Šilčiau Juoda Patogus Šiltas Automobilių Šildomos Sėdynės Žiemos Prekių Universalus

Prekės kodas:w472006Kategorijos:Interjero Priedai

€9.02 €18.03


Aprašymas


Patvarus šildomos sėdynės pagalvėlės atneša šilumą, bet sedano, todėl saugiau ir ekologiškiau nei naudojant automobilio šildymo sistema.Tai lengva valyti ir puikus dalijimosi džiaugsmas ilgai kelionėse.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Šildomos Sėdynės Pagalvėlės

Gaminio Medžiaga: Poliesteris + butas megztas audinys (composite 0.2 cm sponge) (tarpsluoksnio 1cm sponge) (neaustinis audinys 80g composite 0.4 cm sponge)

Gaminio Dydis: 98*45cm/38.58*17.72 į (vidut.)

Produkto Svoris: 600g (vidut.)

Produkto Funkcijos: Universalus 12V įtampos, jungiklis su aukštos ir žemos pavaros, degiklio kištuką

Gaminys Aukštos/Žemos Temperatūros Nustatymas: 45W/35W, automatinė temperatūros kontrolė nuo 30 iki 65 laipsnių

Produkto Galia: 30W-45W

Produkto Kabelio Ilgis: 135cm/4.43 pėdų (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Šildomos Sėdynės Pagalvėlės

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Naudinga Pad Funkcija: Ši šildomos sėdynės pagalvėlės yra pagamintas iš įbrėžimams atsparios medžiagos, kuri gali atlaikyti kasdienio naudojimo.Tai bus šiltas savo apatinę nugaros ir atgal iš karto, todėl jums jaustis patogiai ir atsipalaidavęs automobilio sėdynės.

2.Kelių priežasčių: Mūsų šildomos sėdynės pagalvėlės užtikrina didesnę vairavimo patirtį, mažina raumenų įtampą ir padidinti bendrą komfortą.Tai ergonomiškas žmogaus kaklo, pečių, ir klubai, ir yra universalus tinka automobiliams, sedanų, paėmimas, sunkvežimių, bei kitų transporto priemonių.

3.Lengvas Valymas: Išlaikyti nesugadintas šildomos sėdynės pagalvėlė su lengvumu!Nuvalykite nuo išsiliejimo, purvas, prakaitas ir daugiau su minkštu drėgnu rankšluosčiu.Mėgaukitės greitas, patogus valymas, kuris sutaupys jūsų laiką ir energiją.

4.Paprastas Naudojimas: Šis šildomos sėdynės pagalvėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra saugesnis ir ekologiškesnis, nei tradiciniai.Ji turi įmontuotą perkaitimo apsaugos sistema, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir užtikrinti savo komfortą.

5.Dalintis Džiaugsmu: Tegul jūsų draugai ir šeima ratai jaukus komfortas, šią žiemą su mūsų šildomos sėdynės pagalvėlė - puiki dovana išreikšti savo meilę ir priežiūrą, gimtadieniai, šventės, arba bet kokia proga.


Specifikacija


  • Specialios Funkcijos: Šildymas
  • Taikoma Sezonas: Keturis Sezonus
  • Elemento Plotis: 45cm
  • Medžiagos Tipas: MEDVILNĖS
  • Elemento Tipas: Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
  • Nustatyti Gabalas: 1
  • Elemento Aukštis: 1cm
  • Mfg Serijos Numeris: Automobilių Šildomos Sėdynės Pagalvėlės
  • Elemento Ilgio: 98cm
  • Prekės Svoris: 650g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai