userSąskaita

Pastaba Balionėlis Skaidraus Akrilo Sticky Notes Organizatorius Sticky Notes Organizatorius Stalas Klasėje Verslo Pradžia Ir Studijų

Prekės kodas:w10150Kategorijos:Nešiojamieji Kompiuteriai & Raštu Pagalvėlės

€8.40 €16.81


Aprašymas


Aprašymas:

Išlaikyti savo sticky notes organizuoja ir saugūs, su šia stilingas lipni pastaba savininkas už stalo.Ji vidutinio dydžio, kad tinka bet vietos ant stalo ir lygaus paviršiaus, kad būtų lengva valyti.Jūs galite naudoti ją įvairios taikymo scenarijų, pvz., priminimai, užrašai, arba pranešimus.Ji taip pat daro puiki dovana jūsų draugams, kurie mėgsta raštinės reikmenys.

Specifikacija:

Pavadinimas: lipni pastaba turėtojas

Gaminio medžiaga: ABS

Gaminio dydis: (vidut.)105*102*38cm/41.34*40.16*14.96 cm

Pakavimo Sąrašas:

Lipni pastaba laikiklis*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Stilingas ir Tvirtas: Jums bus meilė šią lipni pastaba laikikliu, pagaminti iš kokybiškų medžiagų, kad ilgai ir atrodo puikiai.Ji turi lygaus paviršiaus, kad būtų lengva valyti ir bauda apdaila, kuri atspindi aukštus kokybės standartus.

2.Neslidus Pagrindas: Ar turite mažas, ar didelis, sticky notes, tai savininkas gali sutalpinti juos visus.Ji funkcijos, minimalistinis ir modernus dizainas, kuris tinka bet kokio biuro stilius, ir patvarus bazė, kuri saugo jį tvirtai vietoje.

3.Didina Organizacijos ir Kūrybiškumas: Su šio lipni pastaba turėtojas, jūs galite laikyti savo pastabas ir priminimus patogu ir organizuotas.Jis yra lengvas ir vidutinio dydžio, lengva nešiotis.Ši lipni pastaba turėtojas padės jums padidinti savo produktyvumą ir patogumą jūsų kasdieniniame gyvenime.

4.Scenos Bus Naudojamas: Ar jums reikia pasižymėti pastabas, priminimus ar idėjų, tai lipni pastaba turėtojas yra puikus jūsų studijų ar verslo poreikius.Jūs galite lengvai padėkite jį ant savo stalo, savo klasėje, ar namie, ir pasiekti savo sticky notes, jei norite.

5.Puiki Dovana Idėja: Tai lipni pastaba turėtojas yra ne tik patogus įrankis, skirtas organizuoti jūsų pastabas, bet ir stilingas aksesuaras jūsų stalo.Ši lipni pastaba turėtojas yra puiki dovana variantas šeimai, draugams ar kolegoms, kuriems reikia šiek tiek padėti, sekti savo užduotis.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija: Apdaila
  • Stilius: Bloknotai
  • Modelio Numeris: Lipni Pastaba Turėtojas
  • Klijais Arba Ne: Taip
  • Pritaikyti: No
  • Magnetizmas: No


Atsiliepimai