userSąskaita

Universalus Kišenėje Durų Rankena Stumdomosios Durys Nematomą Mygtuką Rankena Įterptųjų Buckl Satino Nikelio Matinės Blacke Namų Biuras

Prekės kodas:w381094Kategorijos:Aparatūros

€13.91 €27.83


Aprašymas


Savybės:

*【, Novatoriškas Dizainas】Mūsų kišenėje, durų krašto išsitraukia skiriasi nuo tradicinių rankenos, su nišoje dizainas, siekiant pagerinti vietos efektyvumą.Puikiai tinka kasdieniniam naudojimui be pradėjimo papildomos erdvės.

*【Lengva Naudoti】Tiesiog paspauskite maži, apvalūs mygtuką ir rankena bus pavasarį iš automatiškai.Stumti jį atgal į nematomas, kai jo nenaudojate.Puikiai tinka tiems, kurie vertina patogumą.

*【Aukštos Kokybės Apdailos】, Pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno su anti-rust danga.Galima satino nikelio ir matinė juoda apdaila, kad atitiktų jūsų dekoro.

*【Universalus Programas】Puikus stumdomas duris, kišenėje durų ir durų storesnis nei 1-3/16 cm.Geras namų ir biuro reikmėms.

*【Patikimą Klientų Aptarnavimą】Mes teikiame klientų aptarnavimas.Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis.

Specifikacija:

*Medžiaga::Cinko lydinys

*Spalva:Juoda,Skiedra,Aukso

*Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

1*Kišenėje durų rankena

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai