userSąskaita

Vaikų Saugos Užraktas Daugiafunkcinis Šaldytuvo Stalčių Užraktas Dviguba Snap Mygtuką Kūdikių Saugos Reikmenys Kabineto Durų Užraktas Dropshiping

Prekės kodas:w388724Kategorijos:Aparatūros

€4.26 €8.20


Aprašymas


Vaikų Saugos Užraktas Daugiafunkcinis Šaldytuvo Stalčių Užraktas Dviguba Snap Mygtuką Kūdikių Saugos Reikmenys Kabineto Durų Užraktas

Savybės:

1. Išlaikyti jūsų vaikai saugūs ir tvarkinga, namie: Vaikų saugos užraktas saugo jūsų įdomu vaikams nuo stalčiai ir spintos, pilna pavojingų įrankiai lengvai.Šių vaikų saugos užraktas išvengti vaikų ar augintiniai, iš vis ko purvinas, suteikia jums ramybę, o medus, analizuoja savo namuose.

2. Universalus Saugos Užraktas: Vaikų saugos kabineto užrakinti, gali būti naudojamas virtuvėje, vonios kambarys, sandėliukas, sandėliavimo erdvė ir miegamasis.Laikyti vaikams nepasiekiamoje virtuvės, spintos, komodos, šaldytuvai, viryklės, šaldikliai, šiukšliadėžės, skalbimo mašinos, indaplovės, durys, langai, indaujos, naktiniai staliukai, indaujos ir t. t.bet vaikams liesti.

3. Lengva įdiegti ir pašalinti: Mūsų Vaikų saugos užraktas yra lengva įdiegti be įrankių arba gręžimo.Tiesiog švarus kabinetas paviršių ir pašalinti lipdukus pritvirtinkite tvirtinimo detalių iš anksto pasviręs paviršiaus.Ji taip pat gali būti lengvai pašalinta tiesiog naudojant plaukų džiovintuvas su šilumos ir minkština klijais arba siūlas.

4. Technologija tinka suaugusiems: išplėstas dvigubo balanso perjungti dizaino reikalauja dvigubo mygtuko operacija spaudai.Tai protingas Vaikams, įrodo, kad būtų greitai suaugusiems, bet košmaras vaikams.

5. Taikoma siužetas: Šiame saugos užraktas tinka dauguma baldų, pvz., komodos, šoninės durys, spintos, vandens balionėliais, ir kt.Jis gali būti naudojamas virtuvėje, vonios kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys ar biuro, tai daro savo asmeninių daiktų saugesnis.

Aprašymas:

Tai apsaugos užraktas tinka dauguma baldų, pvz., komodos, šoninės durys, spintos, vandens balionėliais, ir kt.Jis gali būti naudojamas virtuvėje, vonios kambarys, miegamasis, gyvenamasis kambarys ar biuro, tai daro savo asmeninių daiktų saugesnis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS medžiaga

Dydis: 5.3 cm*21.5 cm

Tipas: vaikų saugos užraktas

Pakuotė:

1pc *Saugos Užraktas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.


Specifikacija


  • Tipas: vaikų saugos užraktas
  • Modelio Numeris: Saugos Užraktas
  • dydis: 5.3cm*21.5cm
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai