userSąskaita

10VNT/Daug Gumos Juoda NBR CS 2.62 mm OD 27.13/27.51/28.71/30.31/31.88/33.48/35.06 mm O Žiedo Tarpiklis Aliejus, Atsparus Vandeniui

Prekės kodas:w389978Kategorijos:Aparatūros

€5.15 €7.36


Aprašymas


Kas yra O-Žiedas?

O-žiedų yra plombos, kurie yra naudojami daugelyje pramonės šakų.Maža kaina, dar gali pasiekti stora riebokšliai, O-žiedai yra naudojami varikliai ir kosmoso technologijų didžiojo sumos.

Su daugeliu siūlomų medžiagų, O-žiedai gali būti naudojami žemos temperatūros, aukštos temperatūros, skystiniai, dujų pripildyto, ir beveik visur jie tinkamai suprojektuoti.

O-žiedų yra suspaudus tarp sienos ertmėje leisti nulio šalinimo ir teikti veiksmingą antspaudas ar tai blokuoti skystis arba dujos.

Kaip pasirinkti sandarinimo Žiedas

Pagrindinių dalykų, kuriuos reikia ieškoti, kai keičiant ar atnaujinant O-žiedai yra medžiaga, ir tinkamo dydžio jūsų įmontuoti.

1. Žinoti Savo Skerspjūvio

Sandarinimo žiedui ruonių tinkamai, jis turi turėti tam tikras suspaudimo.

Suteikti tinkamą sandarinimo, skersmuo viduje, O-žiedas (I D) turėtų būti mažesnė nei griovelio jis tiks.

Tai leidžia jį šiek tiek ištempti, kad tilptų snuggly griovelį.Ruožas turėtų būti tarp 1% iki 5%.

Nieko daugiau kaip 5% gali įdėti streso ant sandarinimo žiedo ir paspartinti jos senėjimo procesą arba priversti jį suklysti.

2. Žinote, Jūsų Paraiška

Norėdami pradėti, jums reikia išmatuoti groove skersmuo, kur jums bus pateikti savo O-žiedas.

Kitą matavimo jūs turite gauti yra skerspjūvio (C. S.).

Kryžiaus sekcija O-žiedas yra jos pločio.

O-žiedas turi užpildyti dydis griovelio, taip pat suma išspausti, reikia efektyviai antspaudas.O-žiedas skerspjūvis turi būti didesnis nei griovelio aukštis.

Tai leidžia sandarinimo žiedas išspausti ten ir išvengti nuotėkio.Suma išspausti priklauso nuo to, ar jūs naudojate " O-žiedas dinaminis ar statinis programą.

Su dinamiškai, žemesnis spaudimas turėtų būti naudojamas siekiant sumažinti trintį ir sumažinti dėvėti, o ne į statinį programą, kurioje nėra jokios trinties metu.

Žinant, didžiausios ir mažiausios O-žiedo skerspjūvio/storis yra labai svarbus, kai nesate pirkimo OEM dalis, ar jums reikia atnaujinti savo O-žiedas siekiant sužinoti nuotolio jums reikia likti viduje.

Statinio programas, įvertinti savo kiaurymės skersmuo (išorinis skersmuo, kad O-žiedas susisieks) ir groove skersmuo (vidinis skersmuo, kad O-žiedas susisieks) nustatyti teisingą storis jūsų sandarinimo žiedas.

3. Tikrasis Matavimo

Naudojant suportai įvertinti, ar sandarinimo žiedas gali gauti keblus.

Menkiausio prisilietimo prie sandarinimo žiedo gali atsirasti tempimo ji ir gaminti netikrus matavimai.

Jei jūs negalite gauti ją teisę, pabandykite naudoti specialią sandarinimo žiedas matavimo kūgio.

Suportai taip pat gali būti naudojamas siekiant įvertinti storis/skerspjūvio O-žiedas.

Jūs turite vos liesti sienos sandarinimo žiedo ar jis, taip pat, bus išspausti ir duos klaidingus rezultatus.

Priemonė tiek vidaus, tiek išorės skersmuo griovelio, kad sandarinimo žiedas bus eiti į.

Išorės skersmuo yra vadinamas kiaurymės skersmuo, o viduje yra vadinamas " groove skersmuo

Atkreipkite Dėmesį į Skirtumą Medžiagų

Tinkamas dydis nebus antspaudas, jei jums pasirinkti neteisingą medžiagos savo konkrečią paskirtį.

Priklausomai nuo temperatūros ribos, cheminių medžiagų, kad O-žiedas bus susidurti, slėgio, ir bendras sąlygas; jums reikia priimti teisingą sprendimą materialaus.

1. Medžiagos Savybės

Kai kurios iš labiausiai paplitusių medžiagų, naudojamų sandarinimo žiedai įtraukti Nitrilo (Buna-N), Hidrinti, Nitrilo (HNBR), Fluoro, EPDM/EPR, Neopreno (Chlorprenas), Aflas, Polyacrylate, Butilo, Hypalon, Teflonu, ir daug daugiau.Kai kurios medžiagos yra suderinama su benzino, o kiti gali pablogėti greitai, kai pamato jį.

Taigi, visada žino, ką cheminių medžiagų jūsų sandarinimo žiedas bus veikiama prieš priimant sprendimą dėl medžiagą, turėsite naudoti.Pagrindinių dalykų, jums reikia pažvelgti į tai cheminė savo O-žiedas bus veikiami, ir šilumos asortimentą ji bus patirtis (mažos ir didelės).

Diagramoje pateikta pabaigos renginiai populiariausių O-žiedas medžiagų, ir tai, kam jos skirtos, kai jums nereikia naudoti juos, ir apytikslė temperatūra svyruoja, jos gali atlaikyti.

2. Patarimai ir Gudrybės

* Ruožas nuo 1%-5% reikia, nieko daugiau kaip 5% nerekomenduojama.

* Lengvai sutepkite sandarinimo žiedas diegiant, bet naudoti tinkamas lubrikantas skirtas specialias sandarinimo žiedo medžiaga naudojate.

* Griovelio gylis turi būti mažesnis, nei O-žiedo skerspjūvio, nors griovelio plotis turi būti daugiau kaip O-žiedo skerspjūvio.

* Didžiausia sandarinimo žiedas niekada neturėtų būti daugiau nei minimalų kiekį griovelio.

* Dinamišką O-žiedai paprastai yra suspaustas nuo 10% iki 30%, o statinis O-žiedai yra suspaustas nuo 10% iki 40%.

* Aukštasis kaina nėra lygi geriau sandarinimo.Kiekviena medžiaga yra skirta specifinių programų, tad pasirinkti, priklausomai nuo medžiagos, o ne kainos.

* Jei bandymų, O-žiedai, įsitikinkite, kad kuriate aplinką jie bus, ir ne tik įprastas plombavimas galimybes.

* Niekada nenaudokite tepalo, kad yra pagaminti iš tos pačios medžiagos, kaip O-žiedas.

Galutinės Rekomendacijos

Pasirinkti sandarinimo žiedas yra daugiau nei tiesiog skinti gumos spurgos ir pateikti jį į griovelį, norėdami pamatyti, jei ji bus ten sėdėti snuggly.Naudoti lygtis virš rasti tinkamo dydžio jūsų konkrečių programų, ir naudokite žemėlapis atnaujinti savo medžiagą.Pavyzdžiui, kai kurie žiedams dirba gerai benzinu, bet jie nėra dizaino už degalus, kuriuose yra benzinas.Taip, pereiti prie E85 kuro jums reikėtų atnaujinti sandarinimo žiedas.


Specifikacija


  • Formos: Žiedo Tarpiklis
  • Medžiaga: Guma
  • Prekės Pavadinimas: fushipart
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: 2.62 mm, O Žiedai 33.48 35.06 36.66 38.23 39.83 41.41 43.01 44.58 BR70


Atsiliepimai