userSąskaita

120 Spalvų Pieštukai, Vandens Spalvoti Rašikliai, Menininkų Soft Core su Ryškių Spalvų Piešimo Eskizų Atspalviai,Dažymas Prekes

Prekės kodas:w465583Kategorijos:Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

€27.25


Aprašymas


Spalvų Pieštukų Rinkinys : rinkinį 120 Spalvų spalvoti pieštukai yra 120 skirtingų spalvų,galite rasti bet kokia spalva jums reikia šių praturtinti savo spalvinimo knygelė.Puikus rinkinys, skirtas Menininkų, suaugusiems, pradedantiesiems.

Ryškių,Sodrių Spalvų : Kiekvieno pieštuko viduje yra įrengtas aukštos kokybės šerdis.Į šilkiniai sklandžiai,aksominis, švelnus, pieštukų šerdelės, nustatyti daug ryškių spalvų,spalvos core yra labai pigmentuotas, Puikus dažymas & piešimo ir kt.Minkštas pertrauka atspari šerdys gaminti neįtikėtinai tonas, puikus maišymo ir sluoksniavimasis kelių spalvų.

Sunumeruoti&Pavadintas : Kiekvieno pieštuko įstaiga turi unikalų numerį ir spalvos pavadinimą paprasta spalvų nustatymo.spalva pieštukas pagamintas iš aukštos kokybės liepų, kuri yra labai lengva pagaląsti.Atitinka U. S. ASTM D 4236 & EN71-3.netoksiškas saugus.

Spalva Menas : Spalvų, visada nudžiuginti žmones, skatinti jų kūrybiškumą ir vaizduotę.Žmonės, spalvą, savo laisvalaikį, stresas, atpalaiduojantis, gausu spalvų gyvinti savo darbų ir gyvenimo, ir pareikšti spalvos smagu.


Specifikacija


  • Švino Kietumas: 2B
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Švino Spalvos: Spalvos
  • Tirpsta Ar Ne: dažai


Atsiliepimai