userSąskaita

Automobilių Laikino Stovėjimo Telefono Numerį Automobilių Saulės Energija Varomas Laikino Stovėjimo Kortelę Roller Reguliavimas " Smart Chip Automobilio Salono

Prekės kodas:w471771Kategorijos:Interjero Priedai

€7.84 €11.20


Aprašymas


Pristatome mūsų patvarus ir elegantiškas laikino stovėjimo numeris plokštė iš aliuminio lydinio ir ABS.Pakabos bazės forma leidžia lengvai įdiegti ir šviesos įsijungia automatiškai.Slėpti savo telefono numerį su šio patogus sprendimas dėl automobilių stovėjimo aikštelė.

Produkto Pavadinimas: Saulės Automobilių Stovėjimo Kortelės Numeris Plokštė

Produkto pakuotės dydis: apie 15.8*5.7*3.5 cm/6.22*2.24*1.38 cm

Produkto svoris: 135g

Paketų Sąrašo:

Automobilių Stovėjimo Aikštelė Kortelės Numeris Plokštė * 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sun-Proof Medžiaga: Pagaminti iš aukščiausios aliuminio lydinio ir ABS medžiagų, automobilių stovėjimo aikštelės, kortelės numerį funkcijų saulės atspari konstrukcija tai nelaidus aukšta temperatūra, užtikrinant, kad jis nebus išnyks arba pablogėti dėl saulės žalos.

2.Saulės energija Varomas Patogumui: pasitelkti saulės!Mūsų automobilių statymo kortele numerį funkcijų pažangiausius smart chip dizainas, kuris įkrauna bateriją per dieną ir automatiškai įsijungia apšvietimas naktį, suteikiant jums be vargo ir eco-friendly automobilių stovėjimo aikštelė patogumui.

3.Lengvas, automobilių Stovėjimo aikštelė Sprendimas: Patirtis vargo-nemokama automobilių stovėjimo aikštelė kiekvieną kartą su mūsų klijais automobilių stovėjimo aikštelė kortelės numerį.Paprastas įdiegimo procesas apima lupimasis nuo apačios lipnia plėvele ir saugiai pateikiant jį į savo valdymo skydelį.

4.Apsaugoti Skaičius Privatumo: Su unikaliu sukasi irklas dizainas, automobilių stovėjimo aikštelė kortelės numerį galite pakoreguoti ir paslėpti bet kokią dalį savo numerį, bet kuriuo metu.Pasirūpinkite, kad jūsų telefono numeris privačių norėdami apsaugoti savo privatumą nuo nepageidautinų skambučių, ir išlaikyti ramybę.

5.Lankstus išdėstymas: sustabdymo pagrindo formos mūsų automobilių parkavimo kortelės numeris plokštė leidžia dinamiškai ir be jokio vargo vietą.Jos mažas, kompaktiškas dizainas, todėl lengva pozicija, bet ant prietaisų skydelio, suteikti jums aukščiausios lankstumą atliekant automobilių stovėjimo aikštelė.


Specifikacija


  • Ekranas: LED
  • Elemento Plotis: 5cm
  • Medžiagos Tipas: Aliuminio lydinys
  • Elemento Ilgio: 10.5cm
  • Elemento Tipas: Automobilių Stovėjimo Aikštelė Pagalba
  • Elemento Aukštis: 2.8cm
  • Specialios Funkcijos: Automobilių Laikino Stovėjimo Telefono Numeris
  • Laidais ar Belaidžiu: Belaidžio
  • Prekės Svoris: 120g
  • Jutiklių Skaičius: 1
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai