userSąskaita

Prietaisų Skydelio Dekoracijas Tirpstantys Ledai Dizaino Automobilio Kvepalų Difuzorius Ryškus Žavinga Realus Išsamiai Ilgalaikis Kvepalų Ledo

Prekės kodas:w476159Kategorijos:Interjero Priedai

€9.69 €25.49


Aprašymas


Mielas ir juokingas dizainas bus tikrai įdėti šypsena ant veido, o aromatas atpalaiduoja protą.Tiesiog pridėkite kvepalai aliejų ledų grioveliai absorbcija.Realus spalvomis, kad tai puikus papildymas bet kokį automobilį.

Produkto Pavadinimas: Ledų Kvapnios Akmens

Medžiaga: Akmens Gardus

Spalva: balta, žalia, rožinė

Stilius: Ledai

Tinka: automobilių, patalpų, rankų darbo dovanos, ir t.t

sąrašas:

automobilių konsolė papuošalai*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Streso Buster Kvepalų: Pakelti savo nuotaiką ir sumažinti streso lygį su šį unikalų animacinį automobilių ornamentu.Suleidžiama atsipalaiduoti kvepalų, ji pagyvėja savo jausmus.

2.Naudokite Lengvai: Tiesiog įtraukti savo pasirinkimą kvepalų aliejų ledai su grioveliais, ir tegul jis sugeria.Nereikia nerimauti dėl išsiliejimų ar dėmes ant savo konsolės.

3.Tekstūrų Paviršiai: paviršius rankiniu būdu poliruoti su ultra-fine švitriniu popieriumi kurti savitai žavus matinis matinės tekstūros, kad tikrai padidintų savo važiavimo išvaizda.

4.Mielas Ledų Dizainas: Šie cute ištirpsta ledai formos papuošimai sukurti jaukią aplinką, todėl jūsų interjero erdvę labiau draugiška ir atneša džiaugsmą į savo važiuoja.

5.Praktinių Dovanų: Dovana jūsų vairuotojo draugai su šių cute Cartoon Automobilių Puošyba, puikus, įdomus ir gyvas kelionę.Tegul ratai su linksma kompanija ir padaryti savo kelionę puikūs.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai