userSąskaita

Audi A6 S6 C6 2005-2011 Durų Ramstis Oro Išleidimo Angos Apdaila Lipdukai, Anglies Pluošto Dangtelis Lipdukai Dekoratyviniai Automobilių Reikmenys

Prekės kodas:w478217Kategorijos:Interjero Priedai

€14.59 €22.10


Aprašymas


Taikytinos modeliai:

Audi A6 S6 C6 2005 M. 2006 M. 2007 M. 2008 M. 2009 M. 2010 M. 2011 M.

Prašome susisiekti su manimi, jei norite, RAUDONA anglies pluošto lipdukai ar bet kokį INDIVIDUALŲ lipdukai.Jei jūs susidūrėte su problema, su lipdukais, susisiekite su manimi prieš tai, palikite atsiliepimą, aš padėti jums ir pabandyti mano geriausia!Funkcijos: Pridėti stiliaus interjeras jūsų transporto priemonės su šiuo anglies pluošto apdaila Rinkinys.Paprasta žievelės ir klijuoti taikymo daro tai auto aksesuaras greitai atnaujinti.

Naudojimas: Naudoti padengti, bet sugadinta apdaila ant jūsų transporto priemonės arba tiesiog atnaujinti jūsų automobilis.

Medžiaga: rinkinys yra pagamintas iš nekilnojamojo anglies pluošto ir yra ultra clear coat poliuretano papildomos apsaugos.

Apie įrengimas: Jūs tiesiog turite švaraus jūsų automobilio prietaisų skydelio.Pašalinti juosta apsaugotas nuo nugaros apdaila.Paspauskite gabalus ant jūsų automobilio prietaisų skydelio.Visi mūsų brūkšnys rinkiniai klijai putų juosta pagrindo.Pastaba! == Tarptautinių pervežimų elementų, gali būti taikomas muitinės tvarkymo ir papildomus mokesčius. ==Skirtinguose regionuose gali būti skirtingų versijų, modelių suderinamumo lentelė nuoroda tik informaciniais tikslais! ==Patvirtinti, kad jūsų automobilio yra tos pačios formos su forma ir mūsų produktus. ==Jei jūs negalite būti patvirtinta, pateikite pictureof savo automobilį mums, ačiū!


Specifikacija


  • Medžiaga: anglies pluošto
  • Prekės Pavadinimas: DDJCARBON
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lipdukas Rodymas: Navigacija, Uždegimo Įtaisas, lizdo, Durų rankena, Suite Rinkinys, Pavaros, Durys, Interjeras, Konsolė, Rankenėlę, Vairas, Oro Skydelis, Įrankių Skydelis, Durų Rankenos, "Windows" Valdymo Skyde, Atgal Oro Angos, Priekinės ir Galinės Skaitymo Lemputės, Pavarų Vadovas, Vairas Skydelis


Atsiliepimai