userSąskaita

Automobilių saugos Diržų Reguliatorius PU Odos, saugos Diržų Reguliatorius Praktinių saugos Diržai Pečių, Kaklo Dirželis Positioner Atsipalaiduoti Pečių, Kaklo

Prekės kodas:w478386Kategorijos:Interjero Priedai

€3.94 €5.63


Aprašymas


Jūsų automobilis važiuoja saugiau ir patogiau su Automobilio saugos Diržų Reguliatorius.Patvarus ir nereikalauja jokių priemonių įdiegti.Jo kompaktiškas ir nešiojamų dizainas taupo erdvę.Išvengti kaklo sužalojimų su savo paprasta naudoti ir funkcija reguliuojamas.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Automobilių saugos Diržų Reguliatorius

Medžiaga: PU oda + stiprus magnetas

Taikytinos modeliai: automobilių specialios

Gaminio Dydis: Apie 8,5 x 4cm/3.3 x 1,6 colių

Pakavimo Sąrašas:

1x Automobilių saugos Diržų Positioner

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Vaikų Saugos Stipriklis: Apsaugoti jūsų vaiką nuo saugos diržų sužalojimų su šio automobilio saugos diržų reguliatorius.Nereikia pirkti brangaus vaiko sėdynės, tiesiog įdiegti ribotuvas diržą, ir reguliuoti, kad tilptų jūsų vaiko dydžio.Šis produktas yra praktiškas, paprastas naudoti ir taupo jūsų pinigus.

2.Odos Draugiškas Komfortas: Su mūsų automobilių saugos diržų reguliatorius, jūs galite mėgautis patogiai ir saugiai važiuoti.Minkštos PU odos medžiaga suteikia ilgalaikę paramą be dirgina odą.

3.Lengvas Reguliavimas: Su šio automobilio saugos diržų reguliatorius, jūs galite lengvai sureguliuokite saugos diržus, kad tilptų savo kūno.Jokių sudėtingų veiksmų ar priemonių, reikalingų.Tiesiog prisekite jį įjungti ir mėgautis patogiau vairavimo patirtį.Šis produktas yra paprasta naudoti ir tinka bet kokio automobilio modelio.

4.Paprasta ir Patogu: Revoliucionizuoti savo vairavimo patirtimi su mūsų Automobilio saugos Diržų Reguliatorius.Featuring magnetinio įrašo tvirtinimo, tai lengvas, pridėti ir pašalinti.Jo kompaktiškas ir nešiojamų dizainas, kad būtų lengva pasiimti su savimi, kur jums eiti.Atsisveikinti su nemalonus automobilis važiuoja gerai.

5.Apsaugo Kaklo Įtampą: Tai automobilio saugos diržų reguliatorius padeda išvengti kaklo sužalojimų ir sumažina diskomfortą, užkertant kelią diržas iš trinasi į jūsų krūtinės.Jis taip pat pasižymi anti-uždusti dizaino ir reguliuojamas diržas ilgio, kad tilptų įvairių kūno dydžių ir sėdynės padėtis.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai