userSąskaita

Mini Megzti Duomenys Atsipalaiduoti Animacinių Filmų Vaisių Lėlės Emocijų Pakili Namų Dekoro Produktus, Kompiuterio Stalas Prietaisų Skydelio Kavos Staliukas

Prekės kodas:w479810Kategorijos:Interjero Priedai

€3.64 €7.28


Aprašymas


Rankų darbo iš aukštos kokybės medžiagų, šis nėrimo emocijų lėlės yra puikus juokinga dovana įvairaus amžiaus žmonėms.Su savo pagrįsto dydžio apdaila, tai tikrai pagerinti emocijas ir pridėti jutiklinio juokas ir kur jis dedamas.Plius, jo juokinga mezgimo dizainas bus padaryti jums šypsena kiekvieną kartą, kai jūs matote jį.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Medvilnė

Gaminio dydis: taip, kaip parodyta pic

Pakavimo Sąrašas:

1pc*Teigiamas lėlės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Atsipalaidavimo Žaislai: Sukelti jausmą, ramybę Teigiamą Lėlės.Šių ramina žaislai švelniai sumažinti nuovargio, pagerinti emocinį stabilumą.Jų raminantis spalvų ir išraiškų, skatinti atsipalaiduoti, sumažinti nuovargį.

2.Žavinga Decors: Mūsų Pagrįsto dydžio apdailos Mini Megzti duomenys padaryti puikūs, be vietos.Savo nešiojamų dydžio, daro juos idealiai imtis lauke ir skleisti džiaugsmą visur jus eiti.

3.Juokinga Forma: Mūsų Teigiamą Lėlės funkcija kūrybinis dizainas su žavinga raiškos ir animacinių filmų modeliavimas.Jums patinka suderinimo skatinimas kortelę.Šios lėlės yra puikus kaip dovanos ar dekoracijas, ir tikrai gyvinti kambarį.

4.Pareikšti Šypsosi: Gyvinti savo mylimas liaudies dieną su mūsų kūrybos lėlės ir teigiamas kortele.Puikus sveikiname iki draugais, kuriems reikia pick-me-up.

5.Universalus Dekoras: Ar ant jūsų kavos staliukas, valgomasis stalas, arba studijuoti stalas, šių nėrimo emocijų lėlės pridėti jutiklinio žavesio ir asmenybės.Pagyvinti bet scenarijus su savo unikalaus dizaino, laiminga jausmas, kompiuterio stalas, prietaisų skydelio, arba prieangis.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pagrindinė Medžiaga: MEDVILNĖS


Atsiliepimai