userSąskaita

Už Tesla Storage Box Konsolė Organizatorius Turėtojas Tesla Model 3/Modelis Y Universalią Atramą Talpinimo Automobilių Reikmenys

Prekės kodas:w484340Kategorijos:Interjero Priedai

€17.42 €34.85


Aprašymas


Stiprus ir patvarus aksesuaras jūsų automobiliui.Ji turi multi-salono dizainas saugoti savo daiktus, tvarkingai ir patogiai.Anti-slydimo paviršiumi, apsaugo nuo slydimo ir stumdomas.Jis tinka ir glaudžiai su porankiu lange originalų automobilį, todėl jūs galite įdiegti jį lengvai ir greitai.Sutaupyti laiko ir energijos su šio automobilio sėdynėje langelį.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Automobilių Porankiu Saugojimo Dėžutė

Gaminio medžiaga: ABS+silikono

Produkto svoris: apie 500g

Pakuotės dydis: 19*8*22CM (7.48*3.12*8.66 coliai)

Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Pakavimo Sąrašas:

Laikymo Dėžutė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patvarus ir Saugus: Bekvapis ir ekologiška ABS ir silikono medžiagos yra naudojamos, kad šis saugojimo dėžutė, kuri gali atlaikyti nusidėvėjimą ir išlaikyti savo formą, suteikiant jums tvirtos ir saugios paslaugos.

2.Taupo Erdvę: Su šio saugojimo dėžutė, jūs galite padaryti tinkamas naudoti vietos automobilių ir saugokite savo daiktus tvarkingai.Multi-salono dizainas leidžia jums tvarkyti savo daiktus, kuriuos skyrius ir klasifikacija, todėl automobilio salono daugiau tvarkingas ir erdvus.

3.Darbas Gerai Jums: Ši saugojimo lange yra glotnus ir be šerpetų išvaizdą, kad gali atsispirti poveikio ir išvengta nesilaikantiems.Ji taip pat mufeliai triukšmo vairavimo elementų sugeria smūgio.Jo anti-slydimo dizainas išlaiko jį tvirtai vietoje.

4.Patogus Įrengimas: Šis saugojimo dėžutė yra skirta tiesioginiam montavimui, su ne varžtais arba klijais, dalyvaujančių.Tai neardomuosius dizaino, kad nebus sugadinti jūsų automobilį.Jūs galite įdiegti ir pašalinti jį lengvai, sutaupyti laiko ir energijos.

5.Multi Paskirtis: Šis talpinimo gali būti lengvai įrengti porankiai lange originalų automobilį be jokių įrankių ar pakeitimus.Jis yra suderinamas su dauguma modelių ir neturi trikdyti padengti operacijos.Ji slysta sklandžiai ir laisvai, be utknięcie.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Skėtį Nuo Saulės Saugojimo Krepšys
  • Medžiagos Tipas: ABS + Silikono


Atsiliepimai