userSąskaita

Dailidė Scriber Žymeklis Scriber Žymėjimo Įrankiai Gilią Duobę Žymeklis Dailidė Rašalo Žymeklis Giliai Perforaciją Ilgų Plunksnų Scriber Už

Prekės kodas:w486261Kategorijos:Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

€0.08 €0.23


Aprašymas


Su vandeniui ir greitai-džiovinimo formulė, galite aiškiai matyti ženklai, kad be vargo padengti rašiklio dangtelį.Šį ženklą, atitinka skirtingus poreikius, todėl tai puikus pasirinkimas už "PASIDARYK pats" projektai ir profesionalams.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Ilgas patarimas žymeklis parkeris

Dydis: Pen ilgis 13.4 cm/5.28 cm

Svoris: apie 10g

Sąrašas:

1 x Ilgą Nosį Marke

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sklandžiai Rašyti: ilgą nosį žymeklis yra aliejaus pagrindu dažai, kad yra atsparus vandeniui ir greitai džiūstantys, užtikrinti nuolatinį ir net rašalo produkcija.Žymeklis taip pat priima rašalo kontrolės sistema, kuri apsaugo nuo pratekėjimo ir sugeriamasis.

2.Gilią duobę ženklas: Pasiekti tikslumą, su lengvumu!Mūsų Ilgą Nosį Žymeklis yra skirta gilią duobę ženklu, užtikrinti aiškią ir tikslią ženklų, mažinti klaidų.

3.Spalvinga kūrybingumą: Su keturių ryškių spalvų, pasirinkti iš - raudona, mėlyna, juoda ir žalia - Ilgą Nosį Žymeklis, įkvepia vaizduotę ir išraiška.Jos šviesūs atspalviai, idealiai pabrėžianti, rašymo arba piešimo, todėl tai universalus įrankis, skirtas bet kokio projekto.

4.Pen Apsauga: naudojant savo novatoriškų pen įrašą dizainas, Ilgą Nosį Žymeklis gali būti pieštuko galiuką ir įrašą į užrašų ar knygų, užkirsti kelią rašalo nuo išdžiūvimo lengvai.Nešioti jį su lengvumu ir ne baimė prarasti jį!

5.Plataus Taikymo: Patirtis besiūlių gilią duobę apdorojimo šį Ilgą Nosį Žymeklis.Idealiai tinka pramoninės gamybos užduotis, reikia tiksliai ženklo pozicijas.Iš elektriniai gręžimo, gręžimo, medienos apdirbimo, metalo pramonė, stiklo įrengimas


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai