userSąskaita

Dviguba Linija Žymekliai 12 Spalvų Dviguba Linija Squiggles Kontūro Boksuose, "PASIDARYK pats" Sidabro Dažų Rašikliai Su Spalvos Kontūro žymėjimo įrankis Pen Set

Prekės kodas:w492161Kategorijos:Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

€10.01 €20.02


Aprašymas


Atskleisti savo kūrybiškumą su mūsų blizgučiai žymekliai!Sukurti svajinga poveikį popieriaus ir kitų paviršių.Tiesiog nuimkite dangtelį ir, kad dvigubos linijos atrodo.Šie žymenys gali būti naudojami beveik visose vietose, ir ateiti su tvirtą sukibimą.Padaryti jūsų kitą projektą, linksmam ir blizgesį be jokio šurmulio.Puikus menininkų visus lygius.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kontūro Žymekliai

Pakuotė: PVC

Specifikacijos: 12 vienetų

Taikoma švenčių: Kalėdų, Vaikų Diena

Pildymas spalva: 12 spalvų

Rašiklio galiuko forma: apvali patarimas

Pakavimo Sąrašas:

Kontūro Žymekliai*12pcs

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Dviejų Spalvų Dizainas: galimybė sukurti svajingai poveikį jums, Dvigubos Linijos Žymeklis ateina su ryškus metalinis tušinukas švino ir gali padaryti spalvotas kontūras atrodo aplink liniją, kai taikomas popieriaus.

2.Paprasta Naudoti: Tiesiog sandariai uždarykite dangtelį ir purtyti rašiklio laikiklis kelis kartus, prieš pirmą kartą naudojant Doodle Žymekliai Vaikams už Vaikas.Tada prašome nuimkite dangtelį ir, švelniai paspauskite plunksnų ant popieriaus keletą kartų, kad rašalas teka.

3.Įvairių Padarinių:, Turintis stebuklingų naudoti poveikį, Dviguba Linija Pen Rinkinį sudaro 12 ryškiai spalvoti rašikliai ir gali padaryti dvigubos linijos atsiranda dėl šviesos popieriaus, sidabro linijos ant tamsaus popieriaus, ir nespalvoto vaizdo linijose sklandžiai srityse (pvz., stiklo).

4.Universalus pritaikymas: Tinka Velykų kiaušiniai, Helovinas moliūgai, sveikinimo atvirukų, iškarpų albumai, kt., Kontūro Pieštuką Piešimo gali būti parašytas beveik visose vietose, ir bus sausas greitai, be nyksta.

5.Patikimos Medžiagos: Dobule Gabaritiniai yra pagamintas iš matinio rašalo, saugus, beskonis ir rūgščių, ir ji ateina su stiprus sukibimas ir kokybės pluošto plunksnų.


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai