userSąskaita

83XC Pakuotėje 6 Nešiojamų HB Pieštukai su Mažais Trintukai Lauke Vaikams Rašyti Eskizų Piešimo Kalėdų Šalies Prekių

Prekės kodas:w495031Kategorijos:Rašikliai, Pieštukai & Raštu Prekes

€1.35 €1.72


Aprašymas


83XC Pakuotėje 6 Nešiojamų HB Pieštukai su Mažais Trintukai Lauke Vaikams Rašyti Eskizų Piešimo Kalėdų Šalies Prekių

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

VAIKAI & STUDENTŲ PASIRINKIMAS.Šių animacinių filmų pieštukai idealiai tinka rašyti, užsirašyti, piešimo išsamumo, "PASIDARYK pats" grafiti, namų, vaikų darželis, mokykla, biurą.

KLASIKINIS KALĖDŲ TEMA DIZAINAS.Šių gražių mediniai pieštukai funkcija, populiariausių ir mielas Kalėdų modelių, kurie, kad jis idealiai tinka gimtadienio, chiristmas, naujųjų metų šaliai reikmenys ir pan.

PROFESIONALUS DIZAINAS AMATŲ.Iš jų tvirtas, patogus statinėse į jų minkštas, pertrauka-atsparus šerdys, Šis daugiafunkcinis pieštukų rinkinys yra pagamintas paskutinis.Tikėtis, kad juos pagaląsti lengvai ir dirba puikiai kiekvieną kartą.Priima kokybės medžiagų, saugi ir netoksiška.Pasakų rašymo, piešimo ir eskizų piešimo reikmenys.

SU NEDIDELIAIS TRINTUKAS, DAUGKARTINIO NAUDOJIMO IR PORTBALE.Pakuotėje 6 pieštukai.Visi supakuotas, nešiojamas, apsauginėje dėžėje.Kiekvienas pieštukas su maža ereser, paprasta naudoti ir vaikams.

EKONOMIŠKAS PASIRINKIMAS.Kiekviena dėžutė su 6 vnt.Aukštos klasės mediniai HB šerdelėmis.Pirmasis pasirinkimas ikimokyklinio amžiaus žiūrovams, vaikams, moksleiviams, pradedantiesiems, suaugusieji, net ir menininkas, ir kt.Idealiai tinka nugaros-iki mokyklos dovanos, gimtadienio dovana, klasės apdovanojimus, šalies reikmenys, ir tt

Specifikacija: Medžiaga: Mediena

1 Tipo: Elk Mergina

Tipo-2: Kalėdų Dovana

Tipo 3: Kalėdų Eglutė

4 Tipas: Kalėdų Lokys

Švino Branduolių Kietumas: HB

Pieštuko Ilgis: Apytiksl. 19cm/7.48 į

Pen Dėžė: Apytiksl. 4.9x21.3cm/1.93x8.38in

Kiekis: 6 Vnt./Pak;

Svoris: Apytiksl. 41g

Komplektą Sudaro: 1 pakelis Animacinių filmų HB Pieštukas

pastaba: 1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai