userSąskaita

Orange & Black Migdolų Netikrą Nagai Juodos Linijos Blizgus -Ilgis Neteisingų Nagų Vakarienė Šalių Gimtadienio

Prekės kodas:w62433Kategorijos:Nail Art & Tools

€2.61 €4.15


Aprašymas


SAL99 Orange Patarimai Migdolų False Nagai Visiškai Padengti Aplinkai Draugiškas Nagai Moterų ir Mergaičių, Kasdien Apdailos SAL99

Aprašymas:

Savybės:

Lengva naudoti: Užuot išleisti daug laiko ir pinigų, nagų salonas, jūs galite pakeisti savo nagus stiliaus 15 minučių, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje. (Netikras nagai išliks ilgiau, jei jums valyti jūsų nagai prieš naudojimą, ir išvengti vandens per pirmą valandą dėvėti)

Sveikos ir Tvirtos: False, nagų patarimų, kaip pagaminti su daugkartinio naudojimo derva medžiaga, jokio kvapo, teikia sveiką & jauki aplinka, kai jūs darote tai, nagų dailė.Puikus poli nagų priauginimo geliu dual formų.

Tinkamas Dydis: Nešiojami false nagai yra 12 skirtingų dydžių, galite pasirinkti netikrus nagus, kad geriausiai tinka jums, ir įtraukti nesėkmės juostelės gali būti poliruoti, kad labiausiai tinkamo dydžio puikiai tinka ant bet kurio piršto.

Pradedantysis Draugiškas: Šių padirbtų nagai yra puikus nagų salonai, bet taip pat puikiai tinka nagų besimokančiųjų arba pradedantiesiems, kurie nori padaryti DIY nail art namuose.Jie taip pat gali būti derinamas su kitais nagų papuošimai sukurti savo stilių ir tokiu būdu parodyti savo asmenybę.

Puiki Dovana: Jūs galite pateikti jį į savo žmona, draugė, sesuo, mama ir bet graži mergina, jie jaučiasi laimingas ir laimingas.Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl ekrano, dėkojame už jūsų supratimą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Derva

Kiekis: 24PCS

Elementas: Juodos Linijos

Komplektą Sudaro:

1 Set x False nails (24pcs viduje)

24 VNT. x Želė klijai

ARBA

1 Set x False nails (24pcs viduje)

1 Buteliukas x Klijai (1g)


Specifikacija


  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO


Atsiliepimai