userSąskaita

Pakabukas ant Kaklo Massager EMS Mikro Srovės Impulso 15 Lygių Masažas Kaklo, Rankos, Kojos Pečių Massager Atsipalaidavimo Skausmo

Prekės kodas:w452623Kategorijos:Grožis Ir Sveikata

€6.46 €8.97


Aprašymas


Savybės:

1. Sumažinti skausmą ir pagerinti miego: Šis kaklo akupresūra massager yra suprojektuoti, kad padėtų sumažinti kaklo skausmas, pečių nuovargį ir pagerinti kraujotaką kaklo srityje.Tai yra patogus gaminys, kurio pakabukas dizainas nešiotis ir pakabinti ant kaklo.

2. 5 modeliai ir 15 intensyvumas: 5 kaklo masažo režimai ir 15 intensyvumas šiame kaklo messager yra.Vartotojai gali pasirinkti tinkamą režimą pagal savo asmeninius poreikius, kuri duos jums nekilnojamojo masažas jausmą, skatina detoksikacijos limfos sistema, ir pasiekti poveikį mažinant nuovargį.

3. Ergonomiškas dizainas: Šis kaklo ribotuvas priėmė ergonomiškai išlenktas elektrodas lakštai.Principas toks dizainas naudoti sunkumą, kad ji sag natūraliai.Jis gali laisvai tilptų visos kūno dalys.Taip pat galite naudoti šį produktą, ant savo pečių,rankų,šlaunų,juosmens ir kt.Ir EMS Nešiojamų Kaklo Masažas turi įmontuotą pagrindinė funkcija,kuri automatiškai išjungti per 15 minučių saugai užtikrinti.

4. Gerinti kaklo kraujotaką: 45° pastovios temperatūros karšto suspausti skatina kraujotaką kaklo, atneša daug naudos organizmui, pvz., skausmą, padidėjusi kraujo cirkuliacija ir poilsiui.Jūsų kūnas bus naudos iš bendro masažas, kurios padės sumažinti raumenų nuovargį.

5. Atnaujintas masažo technologija: Šis kaklo massager naudojama patobulinta masažo technologija.Patobulinta masažo technologija negali praeiti pro smegenis ir tiesiogiai veikia raumenis, kurios gali veiksmingai palengvinti skausmingas jausmas, raumenų, nervų, prabudimas raumens gyvybingumą ir padaryti pavargę kaklo patogiai ir atsipalaidavęs.

Aprašymas:

Šis nešiojamas akupresūra massager yra suprojektuoti, kad padėtų sumažinti kaklo skausmas, pečių nuovargį ir pagerinti kraujotaką kaklo srityje. 5 kaklo masažo režimai ir 15 intensyvumas šiame kaklo messager yra.Šis kaklo ribotuvas priėmė ergonomiškai išlenktas elektrodas lakštai.Principas toks dizainas naudoti sunkumą, kad ji sag natūraliai.Jis gali laisvai tilptų visos kūno dalys.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Medžiaga kabinti eilutė: Silikonas

Ilgis: 70mm

Žinutės laikas: 15min vieną kartą

Pranešimą režimas: 5 rūšių

Masažo stiprumas: 15 įrankių

Šilumos tempreture: 3 pavarų

Vardinė įtampa: 5V

Nominali galia: 5W

Nominali srovė: 1A

Baterijos veikimo trukmė: 15 dienų

Baterijos tipas: Junginys

Baterijos talpa: 1200mAh (akumuliatoriumi)

Pakuotė:

1pc *Kaklo messager

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.


Specifikacija


  • Prekės Pavadinimas: U-Kiss
  • Prašymas: KAKLO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija


Atsiliepimai